Affiliate registracija

 

Od danas i Vi možete preporučiti naše pakete usluga i pri tome zaraditi primeren procenat. Svi naši paketi su vrlo povoljni, mnogi dolaze sa besplatnom registracijom domena i hostinga, ili sa nekim akcijama i popustima, tako da korisnicima pružamo vrhunsku uslugu, stoga ih nije teško preporučiti.
Ovo je strane gde će partneri da uređuju svoj partnerski nalog klikom na link Affiliate Area. Kada Vam odobrimo affilate pristup, možete odmah da se pokrenete i organizujete dodatnu zaradu na našim programima usluga. Vi nam donosite poslova a mi Vas nagrađujemo fantastičnim provizijama.

 

Pažljivo odmerene usluge – izuzetno opremljeni dodatnim opcijama profesionalnih alata.

Provizije ukupno  oko 25% i to:

  • 25% od neto cene – za ugovoren posao sa Vašim klijentom
  • 10% od neto cene – posredno (na osnovu preporuka vaših direktno preporučenih klijenata)
  • plus bonus stimulacija ( dupliraj zaradu )
  • obuke i napredovanje  ( veštine poslovanja )

Ostalo:

Trajni cookie

  • Npr. posetilac na Vašem sajtu klikne na naš link/banner – dolaskom na naš sajt dodeljuje mu se “cookie” koji je trajnog karaktera – bilo kada da se nakon toga taj isti posetilac vrati i kupi nešto od nas, on se vodi kao direktno preporučen od vas.

Sofisticiran software za praćenje

  • Skripta koje se koristi za praćenje vaših aktivnosti je izuzetno pouzdana, isproban sisitem, koji je garancija 100% efikasnosti praćenja Vaših prodajnih napora.

Zarada od novih ugovora

  • Svaka nova kupovina usluga je nova prilika za proviziju.

Podrška

  • Za svako eventualno pitanje, nejasnoću ili bilo šta drugo, stojimo Vam na raspolaganju – kontaktirajte nas!

“Dobar prodavac, sa dobrim planom i strategijom kao i poznavanjem materije, nikada nije nezadovoljan!

 

Pravila Affiliate programa

 

Affiliate registracija

“Vi nama dovodite klijente i poslove, a mi Vama freelance marketing zaradu kroz specijalne ponude.”

 

Ne trebaju Vam baneri, niti promotivni materijal, Vi radite honorarno direktno putem našeg sajta, ukoliko želite da postavite linkove direktno sa sajtova gde mislite da nas promovišete, možete sami da osmilsite ponude i da pravite vaše programe ukoliko se mi slažemo sa Vašim aktivnostima, uslovima, i obimom posla koji treba da se uradi. Tražite od nas sav materijal koji Vam je potreban za promociju našeg programa i brenda. Slike, banere, slogane, logotip, vizit karte, memorandume, šta god Vam je potrebno. A možete i sami da kreirate ako ste upoznati sa grafičkim dizajnom.

Cena je naša popularnost, a kvalitet uspeh!

 

Affiliate registracija