Kako zaraditi putem interneta?

Kako zaraditi putem interneta?

 

Biznis ideje: Priča se priča…

 

  • Ako ste razmišljali kako da pokrenete sopstveni biznis iz udobne fotelje, evo nekoliko ideja uz koje biste mogli dobro da zaradite. Ako potraga za poslom putem klasičnih kanala ne daje rezultate, možda je vreme da razmislite o samozapošljavanju.

Pružamo usluge savetovanja u posovanju, kao i profesionalne usluge digitalnih formata. Sa malim ulaganjem nudimo Vam kompletno rešenje izrade sajtova, a samom takvom investicijom dobijate mesto na internetu gde možete da počnete da vodite Vaše poslove uz korišćenje kompjutera i interneta kao virtualnu kancelariju.

Kako zaraditi putem interneta?

 

 

Blogovi

  • Pisanje blogova nije samo zabavna onlajn aktivnost kojom hranimo sopstveni ego, već je ujedno i pametna ideja za biznis. Kvalitetni blog s vernom publikom može privući brojne oglašivače.

Postanite zvezda Jutjuba

  • Na hiljade entuzijasta radi od kuće i snima video-snimke za Jutjub i na tome još zarađuje. PewDiePie, jedan od najpoznatijih zvezda Jutjuba, zarađuje milione dolara godišnje snimajući smešne video-snimke. Oni oglasi koji se pojavljuju pre samog videa možda su iritantni, ali donose novac korisnicima Jutjuba s velikim brojem sledbenika kojima kompanija nudi deo marketinškog kolača.

Menadžer za društvene mreže

  • Većina kompanija shvata koliko je važno imati strategiju za upravljanje društvenim mrežama, ali ne može svako da priušti angažovanje agencije ili menadžera za komunikaciju. Ako su društvene mreže vaš drugi dom, ovo bi mogao da bude posao za vas. Od velike pomoći može da vam bude specijalistička obuka organizacije ProFectum pod nazivom: Obuka za vodjenje Facebook stranice i oglašavanje.

Veb-dizajner

  • Veb-developing još je jedna specijalizovana veština. Svakoj kompaniji potrebna je veb-podrška, a ako ste u tom pogledu potkovani, lako možete pokrenuti sopstveni posao od kuće.

Napišite e-knjigu

  • Elektronske knjige donele su pravi bum u sektoru samostalnog izdavaštva autorima koji su do tada imali problema sa pronalaskom izdavača. Ako posedujete specifično znanje, napišite e-knjigu i prodajte je na internetu. To bi mogao da bude izvrstan dodatan izvor prihoda.

Konsultovanje

  • Imate li bogato iskustvo u visoko cenjenom području, razmotrite pokretanje sopstvenog konsultantskog biznisa. Mnoge kompanije za takve poslove preferiraju da angažuju spoljnog saradnika.

 

Kako zaraditi putem interneta?

 

Briga o kućnim ljubimcima

  • Mnogi vlasnici za svoje kućne ljubimce spremni su da urade baš sve. U sektoru brige o kućnim ljubimcima postoji bezbroj mogućnosti za pokretanje nove kompanije.

Usluge čišćenja

  • Svako želi čistu kuću, ali mnogi nemaju vremena ili želje da se sami uhvate u koštac sa kućanim poslovima. Pokretanje sopstvenog servisa za čišćenje izvrsna je ideja za novi posao.

Intelektualne usluge

  • Velikom broju školaraca potrebna je pomoć prilikom savladavanja školskog gradiva, a ako imate iskustva sa matematikom, hemijom, fizikom ili stranim jezicima, razmislite o davanju instrukcija. Takođe, zašto na internetu ne biste ponudili časove svog jezika namenjene strancima ili možda časove sviranja instrumenta?

 

Ako smo Vam ovim tekstom doprineli da dobijete ideju, i da hrabro krenete u realizaciju sa našom podrškom u razvoju poslovanja, kao i konsultacije sa stručnim timom, dobićete BESPLATNO savetovanje, kao i razvoj usluga ili proizvoda koje želite da plasirate na tržište. Nemojte da odustajete, nego vredno unovčite znanje koje posedujete.

„Posao se ne čeka, posao se stvara!“

Sitework

Biznis idejestartup posloviUsluge na zahtevZarada preko interneta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *