Da li tražite eksperte u oblasti digitalne komunikacije?

Da li imate potrebu da dizajnirate website, kreirate logo, brošuru, ali i sve ostale vrste digitalne podrške? Potrebno vam je da vaš posao bude završen od strane profesionalaca, brzo i bez odlazaka na nepotrebne sastanke?

Sitework je prava organizacija za vas.

KO SMO MI

Osnovan 2013. u Beogradu, Sitework je aktivan na prostoru celog Balkana.

Naš tim vam pomaže da na jednom mestu pronađete sve što vam je potrebno za komunikacijske ali i potrebe vašeg dizajna. Mi smo tim digitalnih profesionalaca specijalizovanih za online usluge, grafički i web dizajn, internet marketing i copywriting.

ČIME SE BAVIMO

Svi poslovi koji se mogu uraditi online mogu biti završeni od strane našeg stručnog tima. Od izrade website-ova do PowerPoint prezentacija, od dizajniranja vaših kataloga do originalnih ilustracija, i od 3D modeling-a pa do copywriting-a, sve naše usluge su fokusirane oko vaših potreba. A ukoliko želite, možemo se brinuti o hostingu vašeg website, kao i preuzeti potpunu brigu u vezi sa registracijom vašeg domena.

Iznesite nam vaše zahteve i mi ćemo pronaći prikladno rešenje za vas. Da biste saznali više o svim našim uslugama posetite našu stranicu namenjenu njima.

“Mi pružamo online usluge dizajnirane za vas.”

Osnivač Sitework-a

O nama

KAKO RADIMO

Sve što radimo, radimo sa entuzijazmom ali i sa fokusom na efikasnost i rezultate. Naš cilj je da budemo vaš partner na putu uspeha, pružajući vam sve neophodne profesionalne alate.

Orijentisani smo ka rezultatima

Uvek smo u potrazi za najefikasnijim rešenjima a u skladu sa vašim potrebama, ciljanom publikom i budžetom.

 

Fer smo i profesionalni

Svakog našeg klijenta tretiramo na isti način. U nama ćete pronaći pouzdanog partnera koji je uvek u potrazi za istovremeno najekonomičnijim ali i najkvalitetnijim rešenjima.

 

Inovativni smo

Mi pratimo najnovije trendove kada su u pitanju dizajn i digitalni marketing, mi smo fleksibilni i proaktivni, razmišljamo izvan uobičajenih okvira.

Strastveni smo

Volimo naš posao i naše projekte. Radimo sve što možemo da nađemo najbolje rešenje i to radimo sa strašću.

Da li ste zainteresovani?

Stupimo u kontakt!

office@sitework.rs

Proverite zašto smo najbolji. Vaš Sitework tim!

Otvori ćaskanje
1
Close chat
Zdravo! Hvala što ste nas posetili. Pritisnite dugme Start da biste razgovarali sa našom podrškom :)

Start

Privacy Policy Settings

Vi ste trenutno van mreže