CMS sistem za upravljanje veb sajtom

(Najpopularniji CMS sistem koji pokriva više od 45% svih sajtova na internetu)

 

Šta je sistem za upravljanje sadržajem? (CMS)

 

 Jednostavno rečeno, sistem za upravljanje sadržajem (CMS) predstavlja neku vrstu platforme ili mehanizam koji vam omogućava da kreirate svoj sadržaj i objavite ga na veb lokaciji. 

 To je softver koji je instaliran na serveru vašeg domaćina. Vaš provajder hosta će verovatno imati postupak instalacije jednim klikom koji će vam pomoći da instalirate svoj CMS.

 Nakon što se instalira, možete se prijaviti na svoju veb lokaciju kao administrator i dodati fotografije, tekst i drugi sadržaj. Sadržaj koji ste dodali možete da koristite za kreiranje postova na blogu i drugih oblika sadržaja, poput stranice proizvoda ili prikazivanja radnog portfelja na veb lokaciji.

 CMS je više nego samo sredstvo za postizanje cilja, možete instalirati temu koja je modifikovani obrazac koji odgovara određenoj niši i svrsi vaše veb lokacije. Dodavanjem šablona možete prilagoditi izgled vaše veb lokacije.

 Možete da dodate dodatke da biste dodali funkciju na svoju veb lokaciju, na primer dodatak za deljenje na društvenim mrežama koji će vam pomoći da proširite vest o vašoj veb lokaciji putem društvenih mreža.

Sve ovo i još više može se postići sistemom za upravljanje sadržajem (CMS).

 

Šta je sistem za upravljanje sadržajem? (CMS)

Koji CMS je najbolji za vas?

Ogromna većina veb lokacija koristi WordPress. Druge dve opcije koje znatno zaostaju u poređenju sa WordPressom (svakako po popularnosti) su Joomla i Drupal.

 

Kod nas dobijate obuku gratis kako bi sami bili administrator Vašeg veb sajta. Naučite uz kratku obuku.

 

WordPress – verovatno najbolja opcija za vas! Izrada sajtova za Vas

Blog tim

aplikacijacmssoftware

SiteworkAutorske objave

Web and business developer, SEO optimization, internet marketing, and support for many websites.

2 Komentari

  • I was examining some of your content on this site and I believe this internet site is real instructive! Keep on putting up.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *