Usluge

 

Zakoračite u digitalni svet

 

Kako bi vam omogućili da poboljšate vašu komunikaciju sa klijentima i da privučete pravu publiku u mogućnosti smo da vam ponudimo kompletan panel online usluga. Naš tim je sastavljen od stručnjaka različitih veština i profila kako bi odgovorili na sve vaše komunikacijske potrebe bilo da vam je potreban vebsajt, reklamna kampanja, emailing, logo ili brošura, imate sve na jednom mestu!

 

     

Izrada sajta

U službi promovisanja vaših aktivnosti i proizvoda za vas stvaramo efikasne sajtove zasnovane na najnovijoj tehnologiji i kreirane tako da izgledaju besprekorno na svakom uređaju (mobilnim telefonima, laptop i desktop računarima, tabletima…)

Pročitajte više

Grafički dizajn

Trendovi u grafičkom dizajnu se brzo menjaju. Nećemo dozvoliti da za njima zaostajete, naš tim će uvek obezbediti elegantan i savremen izgled. A sa mešavinom kreativnosti i funkcionalnosti vaš brend će se svakako izdvojiti. Dobar dizajn traje večno!

Pročitajte više

Copywriting

Dobar tekst ne znači ništa bez dobrog dizajna, ali važi i obrnuto. Mi stvaramo upečatljive slogane, uverljive tekstove i uzbudljive sadržaje. Čujemo vaše potrebe i u stanju smo da ih transkriptujemo jednostavnim rečima koje otkrivaju pravu suštinu.

Pročitajte više

Razvoj poslovanja

Istrazivanja su pokazala da 40% novootvorenih preduzeća u prvih godinu dana poslovanja, doživi svoj krah. Detaljnom analizom tržišta, konkurenata, dobavljača, i svih drugih faktora koji utiču na Vaše poslovanje, uspeh je neminovan.

Pročitajte više

Internet marketing

Umesto vas ćemo se pobrinuti da budete vidljivi online i kreirati upečatljive reklamne kampanje bilo da su u pitanju baneri, društveni mediji ili Google oglasi.

Pročitajte više

Hosting i Domeni

U mogućnosti smo da vaš domen registrujemo kako u Srbiji, tako i širom sveta, kao i da obezbedimo hosting vašeg vebsajta na sigurnim serverima.

Pročitajte više

Usluge na zahtev

Ovde možete da podnesete upitnik za posao koji treba da vam uradimo prilagodjen vašim potrebama. Svaki posao koji nam ponudite, biće obradjen i prihvaćen, ako možemo da pomognemo kako bi projekat bio prilagodjen vašim očekivanjima. Slobodno popunite upitnik i dobićete brz odgovor.

Pročitajte više

SEO optimizacija

Zašto nam je bitna SEO optimizacija i zašto ljudi plaćaju po nekoliko hiljade evra da bi bili na prvoj strani Google pretrage? Google rangira sajtove na prvim stranama samo najbolje optimizovane sajtove. Ako ste danas na prvoj strani, to ne znači da ćete biti i sutra. Svaki dan mora da se razvija.

Pročitajte više

 

 

Vreme ja za online usluge, stupimo u kontakt

 office@sitework.rs

 

Usluge

Otvori ćaskanje
1
Close chat
Zdravo! Hvala što ste nas posetili. Pritisnite dugme Start da biste razgovarali sa našom podrškom :)

Start

Privacy Policy Settings

Vi ste trenutno van mreže