Zakoračite u digitalni svet

Kako bi vam omogućili da poboljšate vašu komunikaciju sa klijentima i da privučete pravu publiku u mogućnosti smo da vam ponudimo kompletan panel online usluga. Naš tim je sastavljen od stručnjaka različitih veština i profila kako bi odgovorili na sve vaše komunikacijske potrebe bilo da vam je potreban vebsajt, reklamna kampanja, emailing, logo ili brošura, imate sve na jednom mestu!
izrada sajtova

Izrada sajta

U službi promovisanja vaših aktivnosti i proizvoda za vas stvaramo efikasne sajtove zasnovane na najnovijoj tehnologiji i kreirane tako da izgledaju besprekorno na svakom uređaju (mobilnim telefonima, laptop i desktop računarima, tabletima…)
Pročitajte više
4 graficki dizajn

Grafički dizajn

Trendovi u grafičkom dizajnu se brzo menjaju. Nećemo dozvoliti da za njima zaostajete, naš tim će uvek obezbediti elegantan i savremen izgled. A sa mešavinom kreativnosti i funkcionalnosti vaš brend će se svakako izdvojiti. Dobar dizajn traje večno!
Pročitajte više
seo optimizacija

SEO optimizacija

Zašto nam je bitna SEO optimizacija i zašto ljudi plaćaju po nekoliko hiljade evra da bi bili na prvoj strani Google pretrage? Google rangira sajtove na prvim stranama samo najbolje optimizovane sajtove. Ako ste danas na prvoj strani, to ne znači da ćete biti i sutra. Svaki dan mora da se razvija.
Pročitajte više
copywriting

Copywriting (pisanje autorskih tekstova)

Dobar tekst ne znači ništa bez dobrog dizajna, ali važi i obrnuto. Mi stvaramo upečatljive slogane, uverljive tekstove i uzbudljive sadržaje. Čujemo vaše potrebe i u stanju smo da ih transkriptujemo jednostavnim rečima koje otkrivaju pravu suštinu.
Pročitajte više
internet marketing

Internet marketing

Umesto vas ćemo se pobrinuti da budete vidljivi online i kreirati upečatljive reklamne kampanje bilo da su u pitanju baneri, društveni mediji ili Google oglasi.
Pročitajte više
razvoj poslovanja

Razvoj poslovanja

Istrazivanja su pokazala da 40% novootvorenih preduzeća u prvih godinu dana poslovanja, doživi svoj krah. Detaljnom analizom tržišta, konkurenata, dobavljača, i svih drugih faktora koji utiču na Vaše poslovanje, uspeh je neminovan.
Pročitajte više
hosting

Hosting i Domeni

U mogućnosti smo da vaš domen registrujemo kako u Srbiji, tako i širom sveta, kao i da obezbedimo hosting vašeg vebsajta na sigurnim serverima.
Pročitajte više
usluge na zahtev

Usluge na zahtev

Ovde možete da podnesete upitnik za posao koji treba da vam uradimo prilagodjen vašim potrebama. Svaki posao koji nam ponudite, biće obradjen i prihvaćen, ako možemo da pomognemo kako bi projekat bio prilagodjen vašim očekivanjima. Slobodno popunite upitnik i dobićete brz odgovor.
Pročitajte više
Kontakt forma 1

Centar za razvoj poslovanja

Vaša marketing strategija podrazumeva razmišljanje o tome kako ćete promovisati i reklamirati svoje preduzeće, proizvod ili uslugu. Odgovarajući marketing miks nastaje iz prirode samog posla i ciljanog tržišta. 

U idealnoj situaciji, bar jedna osoba iz Vašeg tima trebalo bi da ima iskustva u marketingu. Međutim, treba zapamtiti da se sa marketingom ne počinje u trenutku lansiranja proizvoda ili pokretanja biznisa; marketing treba da bude proaktivan proces i nalazi se u srcu svake uspešne kompanije.

Pokušajte da izgradite profil potrošača koji bi mogao da kupuje Vaš proizvod. Fokusirajte se na njegove dosadašnje navike u kupovini, bez obzira na ono što kažeda će da uradi

Prilagodite svoju ideju u odnosu na sve što ste naučili. Iako ovo može izgledati kao dugotrajan, komplikovan proces, nemojte ga smatrati gubitkom vremena, jer će Vam omogućiti da efikasnije locirate svoje resurse i predvidite rizike pre samog pokretanja preduzeća.