Internet marketing

Internet marketing je postao ključ promovisanja kompanija i pojedinaca, a ukoliko želite da budete uspešniji nego što trenutno jeste sigurno ćete morati da razmislite i o nekoj od online strategija. Naš tim je tu za vas kako bi vam pomogao da definišete sve aspekte vaše online promocije.

Internet marketing

Online prisutnost

Biti pronađen na Googl pretraživaču ključ je uspeha današnjeg internet marketinga. Iz tog razloga mi se uvek brinemo o optimizaciji vašeg vebsajt sadržaja pronalazeći i primenjujući prave ključne SEO reči.

Prisutnost na društvenim mrežama

Od Facebook-a do Instagrama, od LinkedIn-a do Twitter-a, društvene mreže su postale najbolja platforma za interakciju sa vašim klijentima. Ne samo da možemo da popunimo vaše društvene strane odgovarajućim sadržajem, već smo i u mogućnosti da izgradimo uspešne kampanje za društvene mreže.

Internet marketing

Google oglasi & Digitalne kampanje

Posedujemo potrebno znanje i iskustvo kako bi pronašli ključne reči koje će povezati Google pretragu sa vašim Google oglasima, čineći vas još vidljivijim online. A kako bi privukli korisnike sa najposećenijih vebsajtova takođe kreiramo banere za specifične digitalne kampanje.

Email marketing

Definišemo dobro ciljane email i newsletter kampanje, tako da na precizan način možete doći do svoje publike i dobiti veliki odziv svaki put kada im šaljete novu ponudu ili promociju.

Internet marketing

Imate razlog da budete uspešniji, stupimo u kontakt  office@sitework.rs