SAJTOVI PO VAŠOJ MERI!

Želite da promovišete svoje usluge, kompaniju, neprofitnu organizaciju ili proizvode do kojih vam je stalo? Mi u Sitework-u stvaramo upečatljive i efikasne sajtove koji će učiniti da se istaknete i omogućiti da na Google pretraživaču budete lako nađeni.
Prateći najnovije trendove sajtovi koje mi stvaramo su prilagođeni bilo kojoj vrsti uređaja: mobilnim telefonima, tabletima, desktop računarima.

Izrada sajta

Potrebna Vam je izrada sajta?

Naš tim iskusnih veb dizajnera je tu da vam pomogne u svim fazama stvaranja sajta.

  1. Vršimo registraciju vašeg domena, i pružamo usluge web sajt hosting-a na sigurnim serverima zahvaljujući našoj saradnji sa najboljim hosting rešenjem na Balkanu.
    Kontaktirajte nas za više informacija.
  2. Zajedno sa vama definišemo strukturu i sadržaj vašeg sajta. Savetujemo vas kako da dođete do najboljeg korisničkog iskustva (UX).
  3. Dizajniramo sajtove odličnog izgleda i funkcionalnosti u skladu sa najčešće korišćenim web standardima kao što su HTML i CSS tehnologija, i sa uobičajenom CMS platformom, kao što je WordPress.
  4. Garantujemo održavanje vašeg sajta iz dana u dan kako bi osigurali da je uvek aktuelan i zaštićen od virusa i malware napada.
Izrada sajta

Već imate sajt ali želite da poboljšate njegovu vidljivost?

Mi smo stručnjaci za SEO optimizaciju, što znači da optimizujemo sadržaj vašeg sajta kako bi se rangirao među prvima na Google pretraživaču. Zajedno sa vama definišemo ključne reči specifične za vaš posao, tako da možete privući pažnju vaših potencijalnih klijenata.

Izrada sajta

Želite da nadogradite vaš stari sajt?

Niste zadovoljni vašom trenutnom platformom? Zajedno sa vama radimo na njenom redizajnu kako bi izgledala još bolje. Prateći koncept odgovornog dizajna, u mogućnosti smo da prilagodimo vaš sajt formatima svih aktuelnih uređaja. Takođe, možemo dodati blog stranicu, tako da redovno možete ažurirati vesti i deliti sadržaj koji želite. Konačno, zašto ne i proširiti panel vaših usluga dodajući posebnu mobilnu aplikaciju? Mi smo tu da vas posavetujemo.

Pravljenje sajtova sa nama je efikasno i jednostavno.