IZRADA SAJTOVA - SAJTOVI POVAŠOJ MERI!

Želite da promovišete svoje usluge, kompaniju, neprofitnu organizaciju ili proizvode do kojih vam je stalo? Mi u Sitework-u stvaramo upečatljive i efikasne sajtove koji će učiniti da se istaknete i omogućiti da na Google pretraživaču budete lako nađeni.
Prateći najnovije trendove sajtovi koje mi stvaramo su prilagođeni bilo kojoj vrsti uređaja: mobilnim telefonima, tabletima, desktop računarima.

Potrebna Vam je izrada sajta?

Naš tim iskusnih veb dizajnera je tu da vam pomogne u svim fazama stvaranja sajta.

  1. Vršimo registraciju vašeg domena, i pružamo usluge web sajt hosting-a na sigurnim serverima zahvaljujući našoj saradnji sa najboljim hosting rešenjem na Balkanu.
    Kontaktirajte nas za više informacija.
  2. Zajedno sa vama definišemo strukturu i sadržaj vašeg sajta. Savetujemo vas kako da dođete do najboljeg korisničkog iskustva (UX).
  3. Dizajniramo sajtove odličnog izgleda i funkcionalnosti u skladu sa najčešće korišćenim web standardima kao što su HTML i CSS tehnologija, i sa uobičajenom CMS platformom, kao što je WordPress.
  4. Garantujemo održavanje vašeg sajta iz dana u dan kako bi osigurali da je uvek aktuelan i zaštićen od virusa i malware napada.
Izrada sajtova

Već imate sajt ali želite da poboljšate njegovu vidljivost?

Mi smo stručnjaci za SEO optimizaciju, što znači da optimizujemo sadržaj vašeg sajta kako bi se rangirao među prvima na Google pretraživaču. Zajedno sa vama definišemo ključne reči specifične za vaš posao, tako da možete privući pažnju vaših potencijalnih klijenata.

Izrada sajtova

U današnje vreme reklamiranje preko interneta postalo je dominantno, u odnosu na sve druge medije. Reklamiranje preko televizije ili biloborda je mnogo skuplje nego preko interneta. Zbog toga veb stranice postaju sve popularnije za marketing i trgovinu. Na jednom sajtu moguće je lako i jednostavno postaviti neograničen broj reklama.

Veb dizajniranje je ozbiljan proces stvaranja sajtova. Kako bi se napravila dobra veb stranica potrebno je mnogo uloženog truda. Zbog toga se tim poslom bave samo oni koji vole i uživaju u veb dizajniranju. Proces pravljenja veb stranica je vrlo složen i sastoji se od nekoliko komponenti. Sajt koji će ispuniti sve osnovne zahteve mora da bude u vrhu prve stranice na Guglu ili na nekom drugom internet pretraživaču. Posetioci koji kucaju ključne reči da bi pronašli ono što ih zanima, trebalo bi da prvo pronađu Vaš sajt. Koliko god da je dobro urađena veb stranica, neće vredeti ukoliko nije viđena od strane što većeg broja ljudi. SEO optimizacija je posebna tehnologija kojom se sajtovi održavaju na vrhu pretraživača.

Veb dizajneri moraju da osmisle sajt zanimljivog i atraktivnog izgleda. Inače će manje vredeti u očima posetilaca. Dobrim veb dizajniranjem izrađuje se pregledni izgled strane. Posetioci će brzo napustiti Vaš sajt ukoliko ne budu mogli da lako i bez prevelikog truda pronađu sve ono što ih zanima.

Tekstovi okačeni na sajtu ključni su za njegovu uspešnost. Moraju da budu čitki, ne previše dugački, zanimljivi, i pre svega da objasne sve što je potrebno. Takođe treba da budu u skladu sa dizajnom stranice. Ukoliko nije dovoljno dobro objašnjena svrha samog sajta, posetioci neće dobro razumeti šta se nudi.

Nije dovoljno kada se napravi i pusti jedan sajt. Da bi funkcionisao neophodno je stalno održavanje. To je jedan od bitnih poslova veb dizajnera. Ne samo da se mora održavati sama funkcionalnog stranice, već je SEO optimizacijom neophodno da se održava na vrhu pretraživača.

Mi smo tu za Vas da vam ispunimo sve ono što Vam treba. Uradićemo sav taj komplikovani posao za Vas. Pomoću kvalitetnog sajta biće Vam omogućeno da mnogo lakše poslujete i da više zaradite. Samo recite ono što Vam treba i ispunićemo sve ono što budete tražili od nas.

Želite da nadogradite vaš stari sajt?

Niste zadovoljni vašom trenutnom platformom? Zajedno sa vama radimo na njenom redizajnu kako bi izgledala još bolje. Prateći koncept odgovornog dizajna, u mogućnosti smo da prilagodimo vaš sajt formatima svih aktuelnih uređaja. Takođe, možemo dodati blog stranicu, tako da redovno možete ažurirati vesti i deliti sadržaj koji želite. Konačno, zašto ne i proširiti panel vaših usluga dodajući posebnu mobilnu aplikaciju? Mi smo tu da vas posavetujemo.

Pravljenje sajtova sa nama je efikasno i jednostavno.