WORDPRESS – PROVERENO DOBRA OPCIJA ZA IZRADU POVOLJNIH I KVALITETNIH WEB SAJTOVA

 

U želji da na savršeno dobar način promovišete svoje proizvode i usluge kucate na vrata” digitalnog marketinga. Radite dobru stvar – ako Vas nema u digitalnom svetu kao da ne postojite! Videli ste mnoge primere dobrih internet prezentacija. Neke od njih pripadaju i Vašim poslovnim konkurentima. Na ovoj online biznis stazi trenutno su brži od Vas.

Kvalitetan web sajt – baš to je ono što Vam treba! Ostaje samo da pronadjete način kako da dodjete do povoljnog, tehnički  kvalitetnog i sadržajnog web sajta.

Ponudili su Vam opciju izrade sajta u WordPress-u.

U čemu je njegova jednostavnost i predost?

 

Zašto izabrati WordPress sajt?

 

  Pretpostavimo da niste neki veliki IT stručnjak niti mag digitalnog marketinga pa Vam ponude tipa “možemo Vam uraditi neku verziju custom sajta ili sajt u WordPressu”, bar u početku ne znače mnogo. Pred Vama je želja da za uloženi novac dobijete web prezentaciju koja će „pošteno odraditi posao“ u odnosu sa Vašim kupcima ili korisnicima usluga. Uvereni ste da imate potencijalno dobar brend a potrebni su Vam kreacija jedinstvenog i prepoznatljivog web dizajna uz fantastičan tekstualni sadržaj koji se podrazumeva. Naravno da Vam je važna ušteda vremena i mogućnost da ažuriranje sajta bude što jednostatavnije i jeftinije. Spremni ste i sami da učestujete u tome. I eto Vas pred prvom dilemom – izbor softvera koji će izneti Vašu želju.

Predlažući Vam izradu web prezentacije u WordPress-u marketinški saradnik ponudio Vam je pouzdanu softversku platformu otvorenog tipa koja omogućava upravljanje sadržajima (CMS-Content Management System) – u ovom slučaju na Vašem web sajtu. Za sličnu platformu možda ste čuli u pričama o ličnim blog sajtovima koje možete napraviti sami a njena prednost u odnosu na druge varijante jeste u činjenici da je tehnički i programski manje zahtevna i kreatoru Vaše internet staranice pruža dovoljno alata da ostvari željeni kvalitet sajta. Kako ne traži neku savršenu digitalnu ili programersku pismenost, WordPress dozvoljava i Vama da aktivno učestvujete u kreiranju, održavanju i ažuriranju web sajta. Idealna prilika da u okviru šablonizovanih vizuelnih rešenja kreativnom kombinacijom web dizajna i grafike, copywrithinga, dobrih fotografija, videa i animacije uredite svoju internet kuću – Vaš izlog u poslovnom svetu beskrajnih mogućnosti.

 

Zašto izabrati WordPress sajt?

Zašto je WordPress danas medju najpopularnijim platformama za izradu web sajtova?

Zato što u kreiranju ovog otvorenog (Open source) softverskog rešenja učestvuju hiljade računarskih stručnjaka i volontera širom planete a rezultat njihovog rada jeste svakodnevno usavršavanje i otkrivanje novih kreativnih i tehnoloških mogućnosti ovog sistema.

Možda ste čuli za “pluginove” – više od 45,000 moćnih softverskih alata koje danas koriste programeri i korisnici WordPress-ovih sajtova. Tu su i mnogobrojni tkz. vidžeti koji se instaliraju u okviru vaše stranice a mogu značajno poboljšati sadržajnu vrednost sajta, na primer galerija fotografija, analitika, dugme koje poziva na akciju, kupovinu, kontakt…

Naravno, važna je i optimizacija za internet pretraživače (SEO) kako bi svi segmenti Vaše prezentacije bili što vidljiviji korisnicima širom sveta. Sfera bezbednosti Vaših podataka na WordPress-u stalno se unapredjuje. I naravno, Blog – odličan način da kroz kreativne tekstove komunicirate sa potencijalnim klijentima. Inkorporiran je u svaku web prezentaciju ovog tipa baš kao i prilika da lično administrirate komunikaciju sa posetiocima. Da ne govorimo o bezbroj mogućnosti da u svakom trenutu jednostavno menjate grafičke i tekstualne sadržaje web prezentacije bez potrebe da za svaku sitnicu angažujete programera i web dizajnera. Tehničku podršku za korišćenje WordPress-ove platforme lako ćete pronaći a izdanje Vaše web prezentacije biće responzivno – optimizovano za prikaz na mobilnim telefonima i drugim uredjajima.

 

Zašto izabrati WordPress sajt?

 

Kad smo već stigli dovde – nije na odmet da znate i ovo :

  • Intenzivan razvoj WordPress-ove platfome počinje 2003. godine a danas se njen uspeh meri milionima download-ova zadovoljnih korisnika
  • Sa web sajtovi mnogih uglednih svetskih kompanija i institucija postavljeni baš na ovoj CMS platformi
  • Više desetina hiljada stručnjaka i volontera u WordPress-ovoj zajednici svakodnevno unapredjuje njegove mogućnosti. Takva zajednica naravno, postoji i u Srbiji
  • Prema zvaničnom podatku sa ove platforme ukupno 31 % svih svetskih web sajtova zasnovano je upravo na njoj
  • Najmanje 60 miliona korisnika uživa u jednostavnosti, pristupačnosti i beskrajnim mogućnostima WordPress-a….. Šta mislite o ideji da postanete jedan od njih?

  Umalo da zaboravimo …..evo mesta za jednog od istinskih i vernih  navijača WordPress-a: Zajednica za  digitalni marketing, grafički i web dizajn “SITEWORK”.

 

Zašto izabrati WordPress sajt?

WordPress zajednica Srbije na Facebook grupama

 

Ako želite, Vaša web prezentacija u kreativnoj kuhinji našeg stručnog tima može biti uradjena i u nekoj tehnički zahtevnijoj softverskoj platformi kao što je slučaj kod kompleksnih prodajnih ili interaktivnih sajtova sa ogromnim bazama podataka. Premda i sam WordPress učinio je značajan iskorak po ovom pitanju (e – komerc varijante i sl.).

U većini ostalih slučajeva rado preporučujemo upravo WordPress-ova rešenja za izradu web sajta. Nudimo bogato iskustvo i priliku da zajedno sa nama kreirate digitalni identitet sopstvenih biznis ideja. To je mnogo kreativnog posla.

Neka WordPress bude naš zajednički početak.

Za Vaš novi online identitet!

 

Naš freelance tim je ovde kontakt

 

Zašto izabrati WordPress sajt? Zašto izabrati WordPress sajt?

Zašto izabrati WordPress sajt?

 

 

 

Broj telefona: +381621714070

Blog timDeki M

izrada sajtovawordpress

SiteworkAutorske objave

Web and business developer, SEO optimization, internet marketing, and support for many websites.

4 Komentari

  • Thanks for sharing superb informations. Your site is very cool. I’m impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched all over the place and simply could not come across. What a perfect web site.

  • Wow! Thank you! I permanently wanted to write on my blog something like that. Can I include a part of your post to my website?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.