Zašto je Twitter loš za marketing i reklamiranje kompanija?

4
Digitalno autorksi studio Sitework | Zašto je Twitter loš za marketing i reklamiranje kompanija?

Kako odabrati dobar alat za marketing?

Novosti, promocija ili kampanja traje kratko i u datom trenutku ko je trenutno prisutan na mreži može da pogleda Vašu promociju. Ona vrlo brzo dođe do pada od silnih twittova. A posle dužeg vremena Vaša promocija ili cilj koji želite da postignete, ne dođe do dovoljnog broja ljudi. Svaka reklama odlazi vrlo brzo u zaborav. Vaš trud da doprete do klijenata, nema efekta. Twitter je informativna društvena mreža gde ljudi pričaju i komuniciraju interaktivno sa trenutnim vestima iz oblasti koje ih zanimaju. Poenta je da Twitter služi za interakciju sa publikom, a ne za trenutne kampanje sa kojima možete da ostvarite efekat.

Kod drugih mreža je to drugačije, kao kod Facebook-a ili Instagrama. Instagram je sličan Twitteru, kao i Facebook-u, samo što možete da držite i doprete do većeg broja pratioca. Na instagramu postoje pratioci koji Vas prate, a kada vide Vaše zanimljive ponude, mogu da sačuvaju ono što ih zanima. Facebook pruža feed koji nam pruža mogućnost da ako u trenutku objave ne dospete do ciljane grupe, posle dužeg vremena objava se vidi i kasnije, ili oglas koji plaćate, traje stalno.

Investicija u dobar marketing!

Razmislite dobro kada se reklamirate! Na koji način to činite? Nemojte gubiti vreme i novac ako nema efekta. A u svakom trenutku možete prepustiti stručnjacima za marketing da vode kampanju umesto Vas. Ako se odlučite da pojačate domet objava i kampanje, tu smo za Vas, da profesionalno, uradimo analizu poslovanja i sa ključnim detaljima poslovanja dodjemo do većeg broja Vaših novih klijenata.

Stojimo Vam na raspolaganju da Vaš društveni svet postane uživanje, povratna informacija od pratioca je dobar znak da ste dobro uradili posao. Svaki feedback od strane publike je dobar znak da ste na pravom putu.

Obratite nam se da povećamo broj interakcija sa novim klijentima i da Vaš posao dignemo na viši nivo.

 

Digitalno autorksi studio Sitework | Zašto je Twitter loš za marketing i reklamiranje kompanija?

SiteworkAuthor posts

Avatar

Web & Business developer, Graphic designer, SEO expert, Marketing and web administrator.

Bez komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *