Zlatko VukomanovićZlatko Vukomanović

Osnivač freelance zajednice!

 

Kreator tima koji pobeđuje. Ambiciozan, kreativan, i na posao gleda sa dosta strasti. Uspeh je u radu!

Posle dugih godina bavljenjem privatnim poslovima, došao sam do ideje da okupim tim profesionalaca i da uđemo u freelance projekat koji omogućava klijentima da dobiju digitalne radove putem interneta, bez sastanaka i kancelarija. Moja zanimanja su procesi poslovanja, razvoj ideja, i implementacija. Zanimanje za informacione tehnologije kreće još od malih nogu. Iza sebe imam projekte koji su bili uspešni. Pokrenuli smo devedesetih među prvim BBS-ova u Srbiji (Tritan BBS). Držali smo zajednicu, radio sam servis računara, i tada popularni software. Kasnije sam radio na drugim projektima iz oblasti informacionih tehnologija. Volim da stvaram, razvijam i usavršavam poslovanje. Radim grafički dizajn, web dizajn, internet marketing, kao i SEO optimizaciju. Posedujem sertifikate iz WordPress i Joomla platforma, a programiranje mi je bila okupacija dok sam bio mladji. Stalno se usavršavam!

Pratim sve trendove iz oblasti poslovanja, društvenih komunikacija, nauke, IT scenu kao i savremenu umetnost. Hobi mi je muzika i audio & video montaža. Posećujem seminare i događaje koji mogu da doprinesu razvoju poslovanja. Jedan od retkih vizionara koji ideje razvija, i vidi u osnovnim poslovnim rešenjima.

Svaki osnivač prolazi kroz proces uspona i padova, i nijedan posao nije lak ako pokrećeš nešto posebno i trudiš se da budeš drugačiji od drugih. Sistem koji pruža zaradu uspešnih profesionalnih stručnjaka IT tržišta.

Želiš da napreduleš i gradiš karijeru, slobodno Nas kontaktirajte i pošaljite Vaš CV na sledećem linku kako bi stupili u kontakt i primili Vas u tim koji se razvija.

Pošaljite CV